• Eindexamencatalogus AKV St.Joost 2009

  Dit is de catalogus van alle studenten die afgestudeert zijn in 2009 op AKV St.Joost


 • De Roosendaalse Bode, woensdag 23 september 2009 - week 39 pagina 3

  Schouwburg de Kring en hun nieuwe Galerie werd geopend in Roosendaal op feestelijke wijze. Heel de dag door waren er activiteiten gepland. om 16.00 uur werd de Rabobank Galerie De Kring officieel geopend.


  http://www.internetbode.nl/DorisEpaper/08%20De%20Roosendaalse/epaperarchive/2009/09-23/epaper/page3.htm
 • Papier Spreekt, september 2009 pagina 12/13

  Kunst&Papier. Ook in dit digitale tijdperk heeft de aanstormende generatie kunstenaars aandacht voor papier. Zo speelt op de AKV St.Joost papier als materiaal een belangrijke rol. Papier Spreekt bezocht zes studenten of Afgestudeerden die graag met papier werken. Iedereen op zijn eigen manier en met een persoonlijk motief. Gefotografeerd door Sjoerd Tieleman.

  Download PDF
 • Eindhoven Dagblad

  Krabbedans heeft weer een nieuwe expositie van 10 nieuwe aankomende Brabantse Talenten dat elke 2 jaar weer nieuwe talenten laat zien. In de tekst van Eindhoven Dagblad staat een stukje over de Krabbedans, de tentoon stelling Brabants Talent en over het werk van vijf van de tien brabantse talenten waaronder mijn werk ook valt.


  http://www.ed.nl/uitcultuur/cultuur/6263033/Kersverse-kunstenaars-in-De-Krabbedans.ece
 • Alkmaar op zondag

  ALKMAAR - Kunsteyssen bestaat in april vijf jaar en viert dat met een speciale jubileumexpositie. De expositie wordt zondag 11 april om 16.00 uur geopend. De beeldend kunstenaars Ronald van der Meijs, Wexel, Leoniek Bontje en Boukje Voet hebben bijzondere installaties voor deze expositie gemaakt.


  http://www.alkmaaropzondag.nl/nieuws/1757425-kunst-alkmaarse-historie-en-transformatieop-5-jarig-jubileum-kunsteyssen
 • Textiel Plus nummer 212, zomer 2010 blz10 en 11

  In het artikel van Textiel Plus gaat over de Holland papier biënnale. Ze beschrijven een aantal kunstenaars hoe zij op hun manier met papier een kunstwerk of zelf sieraden maken. Ook Boukje Voet komt even aanbod en er staat een mooie foto van één van haar boeksculpturen.

  Download PDF
 • Eigen huis & interieur nr.6 juni 2010 blz45,46

  In Eigen huis en interieur staat er een stuk geschreven over een aantal papier kunstenaars die mee doen aan de papier biënnale. Er staat ook een mooie afbeelding van een boeksculptuur van Boukje Voet

  Download PDF
 • Printbuyer nummer 6, juni 2010, blazijde 24

  In het vakblad voor drukwerkinkopers, marketeers en vormgevers. staat een artikel van de Holland Papier Biënnale 2010. met onder andere een foto van mijn werk dat rechts onder aan te zien is.

  Download PDF
  www.printbuyer.nl
 • Trouw donderdag 17 juni 2010 blz37

  Deze gehele bladzijde 37 van Trouw gaat over de papier biënnale. Er worden ook 2 kunstenaars uitgelicht waaronder Boukje Voet met 3 foto's van haar boeksculpturen.

  Download PDF
 • Brabantsdagblad (Oss en omstreken) donderdag 19 augustus 2010

  In het vaste artikel 'Onder de loep' staat een stukje beschreven over mijn werk en mijn werk methode en nog meer informatie ter aanleiding van de expositie in de bibliotheek in Oss (geschreven door Manjo van Boxtel gefotografeerd door Ruud Rogier)

  Download PDF
  www.brabantsdagblad.nl
 • Textiel-Plus nr.214 2010 op cover en blz.4 en 5

  Op de cover van dit nummer van Textiel-plus staat een close up van één van Boukje Voet’s haar werk. Ook staat er staat een mooi en persoonlijk interview van Boukje Voet geschreven door Afke Zwierzina. Bent u nieuwschierig geworden naar dit interview? U kunt dit magazine Textiel-Plus nog nabestellen op http://www.textielplus.nl/subpag/17/


  http://www.textielplus.nl/subpag/17/34/Textiel%20Plus%20214
 • www.galeries.nl

  Boukje Voet was op galerie.nl op 12 januarie met haar werk nieuwe vlinders vangen 2010 kunst van de dag. Jeroen Damen (1951) kunsthistoricus en promovendus, heeft op deze website een prachtige beschrijving van gegeven van dit werk. Sinds 2002 bundelt hij al deze activiteiten in zijn bedrijf Mandarte. Mandarte staat voor: ‘meer zien in moderne kunst’. U vindt het activiteiten programma op zijn website: mandarte.nl. Jeroen’ s passie voor en kennis over moderne kunst kunt u volgen op zijn weblog.(waar ook de beschrijving van het werk nieuwe vlinders vangen te lezen is)

  Download PDF
  http://www.galeries.nl/kunstwerkz.asp?idnr=128609&sessionti=39697859