• Atelierroute 's-Hertogenbosch 2016

  Bij de Atelierroute kunt u een kijkje nemen achter de schermen van de kunstenaar op de werkplek. Ook zijn er aantal kunstenaars zijn te bezoeken in hun tijdelijke ruimte in het kruithuis waaronder ik. De meeste kunstenaars zijn te bezoeken op hun atelier zelf. Om de ateliers, zeker ook buiten het centrum, voor publiek makkelijk bereikbaar te maken zijn er auto’s ingezet met het AR-logo.
  Kruithuis,, Citadellaan 7, 's-Hertogenbosch, Nederland
  1 oktober 2016 tot en met 2 oktober 2016
  Meer informatie
 • FRED SCHLEY / PAPERROOM,

  FRED SCHLEY / PAPERROOM, De tentoonstelling toont realistische schilderijen van Fred Schley. Aan het onderdeel Paperroom van de tentoonstelling doen mee gevestigde kunstenaars als Semna van Ooy, Yvonne van den Herik en Keetje Lindner, daarnaast presenteert Kunsthal Boschveld drie jonge kunstenaars: Boukje Voet,Edmond Steinbusch, Jan Roëde en Kiem Loon Chen.
  Kunsthalboschveld, Vughterstraat 234, 's-Hertogenbosch, Nederland
  9 september 2016 tot en met 2 oktober 2016
  Meer informatie
 • Papier In De Hoofdrol (Nederlandse papierkunst van NU)

  Grote papier tentoonstelling van verschillende Nederlandse papierkunstenaars van nu. Iedere papier kunstenaar heeft zijn eigen techniek. De expositie wordt feestelijk geopend op zaterdag 2 mei om 15.00 uur in de Grote Kerk in Gorinchem. Ook zijn er verschillende papier workshops in tussen 2 mei en 13 september
  Gorcums Museum, Grote Markt 17, Gorinhem, Nederland
  2 mei 2015 tot en met 13 september 2015
  Meer informatie
 • Bioritme

  Op 8,9 en 15 november zijn in de NH Kerk van Ravenstein boeksculpturen te zien van Boukje Voet. De officiële opening van ‘Bioritme’ wordt op zaterdag 8 november om 17:00 uur verricht door Max de Vries. De muzikale omlijsting is in handen van Nikki Nordman. Iedereen is hierbij van harte welkom.
  cultuurravenstein NH kerk, Servetstraat 1, Ravenstein, Nederland
  28 oktober 2014 tot en met 28 oktober 2014
  Meer informatie
 • De Verzoeking, jonge kunst in de stad van Bosch

  De Verzoeking toont jonge beeldende kunstenaars, afkomstig uit allerlei disciplines. Ze kregen volledige vrijheid met als doel een gevariëerde expositie te maken en kans hebben op kunstprijs ‘De Verzoeking’. Op 4 oktober om 17.00 uur is er een openbare, feestelijke opening van de tentoonstelling en vindt om 19.30 uur de uitreiking van de prijs plaats.
  Kunsthal Boschveld, Paardskerkhofweg 14, 's-Hertogenbosch, Nederland
  4 oktober 2014 tot en met 27 oktober 2014
  Meer informatie
 • kick-off tentoonstelling KAR2014

  Vanaf 12 september is de kick-off tentoonstelling van KAR2014 in het Kruithuis. De expositie laat de grote diversiteit aan beeldende kunstenaars uit de stad bij elkaar zien en voorproeven. Alles van de kunst en atelier route te volgen op Facebook. https://www.facebook.com/kunstenatelierroute
  Kruithuis, Citadellaan 7, ‘s-Hertogenbosch, Nederland
  12 september 2014 tot en met 5 oktober 2014
  Meer informatie
 • PAPIER, Het platte valk voorbij

  Dit jaar presenteert het Edams Museum een geheel nieuw tentoonstellingsconcept van paper art, samengesteld uit werken van Biennale kunstenaars en tot in Korea bekende namen: Ingrid Siliakus, Joke Kooi, Hannah Oud-Biemold, Conny Riemers-Lahnstein, Boukje Voet. Gedurende 7 maanden zullen zij de zalen van het Edamse Stadhuis op ongewone wijze met papier vullen.
  Edams museum, Damplein 1, Edam, Nederland
  28 maart 2014 tot en met 26 oktober 2014
  Meer informatie
 • Kunstfair 2014

  In 2013 jaar was de eerste editie van Kunstfair Kasteel Geldrop. Wegens waanzinnig groot succes is er ook een tweede editie georganiseerd. Het echt een aanrader vanwege de professionele en veelzijdige keuze van exposanten. Ook de locatie en omgeving is zeker de moeite waart om een kijkje te komen nemen.
  Kasteel Geldrop, Mierloseweg 1, Geldrop, Nederland
  22 maart 2014 tot en met 23 maart 2014
  Meer informatie
 • Landelijke uitreiking Books4life

  Tijdens de landelijke uitreiking van de opbrengst van books4life aan het goede Is Boukje Voet daar ook bij aanwezig. Ze zal daar dan de laatste hand leggen aan haar nieuwste boeksculptuur. U kunt die dag gratis reizen door heel Nederland met het openbaarvervoer met het boekenweekgeschenk. Een goede rede dus naar Groningen te reizen en ook te komen kijken.
  Books4life, station Groningen, Groningen, Nederland
  16 maart 2014 tot en met 16 maart 2014
  Meer informatie
 • Suzanne de Zwart & Boukje Voet

  In De Lindenberg zijn er twee kunstenaars te zien die beiden afstudeert zijn aan de kunstacademie AKV St Joost Den Bosch.Suzanne de Zwart zet als illustrator haar fantasie en gedachten om in eigenzinnige tekeningen,waarin de mens centraal staat.Boukje Voet gebruikt het boek als een voorwerp waar ze de functie van weg heeft genome en de esthetiek de overhand neemt tot een volumineus boeksculptuur
  De Lindenberg, Ridderstraat 23, Nijmegen, Nederland
  1 december 2011 tot en met 8 januari 2012
  Meer informatie
 • Textiel Papier 4

  Van 9 oktober tot en met 13 november kunt u bij galerie Fort aan de Drecht alweer de 4e editie gaan bekijken van de expositie Papier en Textiel. Ook in deze 4e editie is het weer wonderlijk om te zien wat voor prachtige kunstwerken met papier en textiel gemaakt kunnen worden. Opening begint om 15.00 uur op 9 oktober
  Galerie FORT a/d DRECHT, Grevelingen 50, Uithoorn, Nederland
  9 oktober 2011 tot en met 13 november 2011
  Meer informatie
 • open monumentendag

  De boeksculpturen staan vandaag tentoon gesteld in een schitterend woonhuis gebouwd in 1710 en is nu als woonhuis ingericht in de Biedermeierstijl die omstreeks 1830 gangbaar was in de Zaanstreek.Het huis is in de 17e en de 18e eeuw bewoond geweest door een familie die papiermolens bezat. Wanneer je in de buurt ben is het zeker de moeite waart om even vandaag gratis kijkje te nemen
  Honig Breethuis., Lagedijk 80, Zaandijk, Nederland
  11 september 2011 tot en met 11 september 2011
  Meer informatie
 • The Green House Affect the Park

  Mijn werk is niet toonbaar door brand onder mijn atelier. ik zal wel bij de opening aanwezig zijn. Stichting ZET nodigt u uit voor de opening van de tentoonstellingop zondag 3 april om 15.00 uur in het Glazen Huis Amstelpark te Amsterdam.Deelnemende kunstenaars : Carin Baeten/ Wendela Hubrecht Christoph Both Asmus Aletta de Jong Mirjam Somers Mathilde van Beekhuizen Boukje Voet
  Stichting ZET, Zomerdijkstraat 22-2, Amsterdam, Nederland
  3 april 2011 tot en met 25 april 2011
  Meer informatie
 • Boukje Voet, Saskia E.M. van Dijk

  Deze expositie is van 2 kunstenaars met bijzonder verfijnd werk. Boukje Voet met haar boeksculpturen en Saskia E.M. van Dijk met haar handgebreide insecten en gemengde technieken op papier. Deze galerie is gelegen op een prachtige locatie in een boerderij aan de rand van Vlaardingen. Zeker de moeite waard vooral tijdens een mooie zonnige dag. 10 min loopafstand van treinstation Vlaardingen West.
  Gallerie van B, Zuidbuurt 89, Vlaardingen, Nederland
  13 maart 2011 tot en met 10 april 2011
  Meer informatie
 • kunst boek kunst

  Onder de titel 'Kunst Boek Kunst' presenteert K26 een keur aan zogeheten kunstenaarsboeken. Boeken, waarin niet zozeer de informatieve inhoud de hoofdrol speelt, maar die als autonome kunstwerken gezien kunnen worden.
  K26, Kruisstraat 26 rood-blokje, Oss, Nederland
  27 januari 2011 tot en met 13 maart 2011
  Meer informatie
 • Vice Versa

  Vice Versa is een uitwisselingsproject tussen Bossche en Eindhovense kunstenaars.Eindhoven en Den Bosch liggen hemelsbreed maar 35km van elkaar vandaan. Beide steden hebben een eigen inspirerend kunstklimaat. Toch zijn veel kunstenaars onbekend in hun buurstad. Deze tentoonstelling beidt een unieke gelegenheid om het werk van talentvolle kunstenaars uit de andere stad te presenteren.
  TAC, Vonderweg 1, Eindhoven, Afghanistan
  14 januari 2011 tot en met 30 januari 2011
  Meer informatie
 • IN

  IN is een hele verrassende groepstentoonsteling van 6 kunstenaars samengesteld door Elly Fekkes. Deze tentoonstelling is te zien in De Ruimte voormalig Post kantoor.
  De Ruimte, Molenstraat 2, Geldrop, Nederland
  9 januari 2011 tot en met 27 februari 2011
  Meer informatie
 • vijf jaar Five Spices

  Close harmony tussen oost en west, In fotografie, papier kunst, architectuur, design en muziek. Shanhainese en Nederlandse ontwerpers/kunstenaars in nauwe samenwerking, kom kijken. 5disciplines, 5 elementen, 5 keer inspiratie
  five spices, Dovenetelweg 18A, Den Haag, Nederland
  10 december 2010 tot en met 10 december 2010
  Meer informatie
 • vijf jaar Five Spices

  Close harmony tussen oost en west, In fotografie, papier kunst, architectuur, design en muziek. Shanhainese en Nederlandse ontwerpers/kunstenaars in nauwe samenwerking, kom kijken. 5disciplines, 5 elementen, 5 keer inspiratie
  five spices, Dutch Design Workspace 3rd Floor, building 3, Shanghai, China
  19 november 2010 tot en met 19 november 2010
  Meer informatie
 • maand van de collage

  Maand van de collage georganiseerd door de Braziliaanse kunstenaar João Colagem. Er zijn overal in Rotterdam tentoonstellingen van werk van Braziliaanse, Amerikaanse, Nederlandse, Belgische en Franse kunstenaars. Ieder heeft zijn eigen manier van collage. Kortom een veelzijdige collage tentoonstelling door heel Rotterdam.
  Maand van de collage (lokatie Centraal policliniek), Goudsesingel 338a, Rotterdam, Nederland
  24 oktober 2010 tot en met 22 november 2010
  Meer informatie
 • The Knitting and Stitching Show

  The Knitting and Stitching Show, Is de beste textiel expositie van europa Er is natuurlijk heel veel verschillende werk bestaand uit textiel (of gedeeltelijk textiel) te zien. Er is ook werk te zien van de kunstenaars die deel hebben genomen aan de Papier Biënnale 2010.
  Alexandra palace (The Knitting and Stitching Show), Alexandra palace weg, londen, Verenigd Koninkrijk
  7 oktober 2010 tot en met 10 oktober 2010
  Meer informatie
 • Boukje Voet en Elisabeth Kaldeway

  duo expositie met Boukje Voet (boeksculpturen) en Elisabeth Kaldeway's (schilderijen en plastisch werk) Opening expositie: 19 september om 13.00 uur
  galerie weert, Biest 76, Weert, Nederland
  19 september 2010 tot en met 7 november 2010
  Meer informatie
 • Expositie in de bibliotheek Oss

  Dit is een expositie in de Bibliotheek in Oss dat vorig jaar een prijs heeft gewonnen als een van de 5 innovatieve bibliotheken in Nederland. Onder andere willen ze met exposities mensen die de bibliotheek bezoeken extra te prikkelen en te inspireren. Ook laten ze een selectie boeken zien dat met het werk van de exposant te maken heeft.
  Bibliotheek Maasland - Oss, Raadhuislaan, Oss, Nederland
  27 juli 2010 tot en met 11 september 2010
  Meer informatie
 • Papier Biënnale 2010 (Museum Rijswijk)

  De Papier Biënnale is een tentoonstelling van alleen papierkunst gemaakt door internationale papierkunstenaars dat naa 2 jaar weer een hele zomer lang in het CODA Museum Apeldoorn en Museum Rijswijk te zien is. Mijn werk is te zien in rijswijk
  Museum Rijswijk, Herenstraat 67, Rijswijk, Nederland
  6 juni 2010 tot en met 12 september 2010
  Meer informatie
 • Boek sculpturen

  Solo Expositie
  Don van Rooy Art & Photography, Steenbergsestraat 43, Bergen op Zoom, Nederland
  2 mei 2010 tot en met 13 juni 2010
  Meer informatie
 • Expositie KunstEyssen

  Kunsteyssen vond haar nieuwe onderkomen in de gebouwen van een voormalige houthandel en autogarage.Op deze locatie worden verschillende kunstdisciplines aangeboden.De twee loodsen van het pand bieden een nieuwe uitdaging voor het realiseren van projecten met hedendaagse beeldende kunst.In deze expositie staan,Ronald van der Meijs,Wexel,Leoniek Bontje,Boukje Voet.Opening:zondag 11 april om 16:00
  Kunsteyssen, Koedijkerstraat 6, Alkmaar, Nederland
  10 april 2010 tot en met 22 mei 2010
  Meer informatie
 • Brabants talent

  Brabant Talent toont een nieuwe lichting 'upcoming'kunstenaars. De Krabbedans heeft een selectie gemaakt van een aantal aanstormende talenten en presenteert in de hoofdruimte werk van de bovenste plank. Met installaties, schilderijen, sculpturen, toegepaste kunst, fotografie en nieuwe media. De kunstenaars zijn tussen 2008 en 2009 afgestudeerd en hebben een link met Brabant.
  CBKV De Krabbedans, Clausplein 10, Eindhoven, Nederland
  12 februari 2010 tot en met 11 april 2010
  Meer informatie
 • Jong Talenten Show

  De tweede editie van de Affordable Art Fair Brussel presenteert een jong talenten show met beginnende kunstenaars uit Frankrijk, Engeland, België en Nederland. De AAF is dé kunstbeurs voor originele en betaalbare kunst die je niet wilt missen, dus zorg dat je er bij bent in de Tour & Taxis van 5 tot en met 8 februari 2010!
  Affordable Art Fair Brussel, Avenue du port 86c, Brussel, België
  5 februari 2010 tot en met 8 februari 2010
  Meer informatie
 • Ongekent Talent 2009

  De Affordable Art Fair is dé kunstbeurs voor originele en hedendaagse kunst.Het toegankelijke karakter van de AAF is uitnodigend voor beginnende kunstkopersen maar ook voor verzamelaars.Wil je weten waar de jongste generatie kunstenaars mee bezig is?Bezoek dan de verkoopexpositie Ongekend Talent waar net afgestudeerd aanstormend talent van de Nederlandse kunstacademies hun werk presenteren.
  Affordable Art Fair Amsterdam, Cultuurpark Westergasfabriek, Klönne Plein 1, Amsterdam, Nederland
  29 oktober 2009 tot en met 1 november 2009
  Meer informatie
 • talent 2009

  TALENT toont een verzameling van nieuw Europees talent (afgestudeerd in 2009) en geeft een overzicht van de recente ontwikkelingen binnen het designonderwijs. In totaal zijn circa 90 academies aangeschreven met de vraag om tien van hun beste studenten te selecteren.
  Designhuis, Stadhuisplein 3, Eindhoven, Nederland
  17 oktober 2009 tot en met 30 november 2009
  Meer informatie
 • Expositie Jonge Honden

  Jong werk van nieuwe lichting kunstenaars. Marjon Vriens Wilma van Rees Sietske Ridders, Boukje Voet, Suus Touw
  Galerie De Kring, Kerkstraat 1, Roosendaal, Nederland
  19 september 2009 tot en met 8 november 2009
  Meer informatie
 • Beste van afgestudeerden 2009

  Na een bijzonder geslaagde editie vorig jaar, presenteren ronmandos dit jaar opnieuw het neusje van de zalm uit de in 2009 aan de Nederlandse academies afgestudeerde kunstenaars. De tentoonstelling bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod van tekeningen, fotografie en schilderijen tot ruimtelijke installaties met licht en geluid, sculpturen uit papier en videowerken.
  ronmandos, prinsengracht 282, Amsterdam, Nederland
  31 juli 2009 tot en met 29 augustus 2009
  Meer informatie
 • Kunst vlucht (Kunstnacht)

  In de Watertoren van Den Bosch zit het jonge kunstenaars collectief POST. De kunstenaars van POST hebben voor de Kunstnacht een sprookjesachtige rondleiding door de Watertoren heen gemaakt.Doormiddel van eigen werk en een informatief eigentijds sprookje.
  POST (Watertoren), Hinthamer 73, Den Bosch, Nederland
  27 juni 2009 tot en met 28 juni 2009
  Meer informatie